VDG
technieken

Klimaatregeling

Ventilatie Vlaams-brabant en limburg

Voor uw ventilatie project in Vlaams-Brabant en Limburg bent u bij VDG Technieken op het juiste adres. Ook voor gebouwbeheersystemen bent u bij ons aan jet juiste adres!

Ventilatie

Voor een gezond binnenklimaat is een goede ventilatie noodzakelijk.

Een gekende techniek hier is balansventilatie waarbij twee ventilatoren gebruikt worden waarbij één zorgt voor de toevoer van verse lucht in de droge ruimtes en de andere voor de afvoer van de vervuilde lucht uit de natte ruimtes.

Bij VDG Technieken wordt bij voorkeur gekozen voor ventilatiesysteem D omdat deze energetisch beter scoren alsook garant staan voor een betere warmterecuperatie.

Het ontwerp en de berekening van de ventilatie gebeurd volgens de EPB normen. Ook de luchtdebieten worden ingesteld volgens de Belgische norm.

Voor alle airconditioning werken wij met onze vaste partner.

Gebouwbeheersystemen

Een gebouwbeheersysteem laat toe om binnen uw woning alle aanwezige elektrische installaties (verwarmingsinstallaties, koelinstallaties en luchtbehandeling) centraal aan te kunnen sturen. Deze oplossing gebeurd volledig op maat van uw woning en hierbij doen we beroep op het kwalitatieve gamma van Siemens.

Om een totaaloplossing te bieden, nemen we ook de elektrische bordenbouw voor uw gebouwbeheersysteem voor onze rekening in samenwerking met één van onze kwalitatieve partners.

Wij werken telkens met een voorontwerp op basis van uw principeschema’s. De apparatuur wordt ingetekend, de datapuntenlijst stellen we op alsook de werkingsbeschrijving. Na goedkeuring gebeurd vervolgens de installatie, opstart en het uiteindelijke in dienst stellen van het gebouwbeheersysteem.