VDG
technieken

Energie

Installatie hernieuwbare energie Vlaams Brabant en Limburg

Voor uw installatie voor hernieuwbare energie in de regio Vlaams-Brabant en Limburg moet u bij VDG technieken zijn! Elke hernieuwbare energie installatie verloopt telkens in het door u vooropgestelde budget. Hierbij gaan we dan op zoek naar de meest optimale oplossing en leveren we vervolgens maatwerk af. Bij de aankoop en installatie van uw hernieuwbare energie installatie installatie kan u ook op VDG Technieken rekenen voor de technische berekeningen, de gedetailleerde projectplanning en de kosten-baten analyse. Wij opereren hoofdzakelijk in de regio Vlaams-brabant en Limburg.Neem nu nog met ons contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte omtrent hernieuwbare energie.

Warmtepompen

Bij VDG Technieken kan u zowel terecht voor grondwater warmtepompen alsook lucht-water warmtepompen. Een warmtepomp haalt de warmte uit de omgeving: uit de lucht, het water of de bodem.

Verwarmen met een warmtepomp heeft als voordeel dat het zeer goedkoop is omdat u 3/4devan de nodige warmte gratis uit aarde, water of lucht haalt. Bovendien biedt het systeem een zeer hoog rendement, waardoor de investering zeker wordt terugverdiend..

Zonneboilers

Een zonneboiler vermindert aanzienlijk de uitstoot van CO2. Met een zonnesysteem gebruikt u bijna de helft minder aardgas of stookolie voor waterverwarming.

VDG Technieken plaatst zonneboilers voor de bereiding van sanitair warm water maar ook zonneboilers die verwarmingsondersteunend werken.

We hebben een diepgaande ervaring met het plaatsen vak zonneboilers met een vlakke collector alsook een vacuümbuis collector.

Verwarmingsketels

Wij specialiseren ons hier hoofdzakelijk in klassieke verwarming op stookolie of aardgas. U kan bij VDG Technieken terecht voor zowel het onderhoud en herstellingen; zelfs voor Energie uit de natuur We bieden twee types zonnepaneel oplossingen. Enerzijds de thermische, dewelke de perfecte combinatie vormen met warmtepompen of zonneboilers en anderzijds de gekende
installaties die niet door ons uitgevoerd werden vormen voor ons geen probleem!

De merken in dewelke wij ons specialiseren zijn Viessman en Buderus.

Energie uit de natuur

We bieden twee types zonnepaneel oplossingen. Enerzijds de thermische, dewelke de perfecte combinatie vormen met warmtepompen of zonneboilers en anderzijds de gekende fotovoltaïsche panelen. Voor deze werken we samen met een gespecialiseerde partner.

In geothermische warmtepompen hebben we ons ook gespecialiseerd. Deze halen de warmte energie uit natuurlijke energiebronnen zoals aarde, maar ook water en lucht.

De plaatsing doen we zelf, alsook het contact met de grondwerker. Voor diepteboringen hebben wij hier eveneens een vaste kwalitatieve partner.